Filistin’deki kardeşlerimiz bugünlerde yoğun saldırı altında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Bağışlarınızla bölgeye acil tıbbi malzeme ulaştırmamıza yardımcı olabilirsiniz.

Filistin: Hava saldırılarında yüzlerce sivil hayatını kaybetti.

Filistin’de şiddet tırmanışa geçti. İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarında 61’i çocuk olmak üzere en az 213 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi. Birleşmiş Milletler saldırılar sonucunda en az 52 bin Filistinli’nin yerinden edildiğini açıkladı. Islamic Relief olarak sivillere uygulanan her türlü şiddeti kınıyor ve uluslararası insancıl hukuka uyulması çağrısında bulunuyoruz.

Filistin’e yardım edin! Filistin’deki Müslüman kardeşlerimiz şiddetli saldırılarla zor zamanlardan geçiyor.

Yıllardır süregelen çatışma ortamında, Filistinliler kendilerini kendi ülkelerinde güvende hissedemiyorlar. Ekonomi, siyasi istikrarsızlık ve devam eden çatışmalardan oldukça zarar görmüş durumda. Uygulanan ablukalar her gün yeni bir kaos yaşanmasına sebebiyet veriyor.

Islamic Relief olarak, yardıma en çok ihtiyacı olanlara acil tıbbi yardım ulaştırıyoruz.

Filistin’e nasıl yardım edebilirsiniz?

Filistin halkının üçte biri yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Binlerce aile maddi sıkıntı çekiyor. Bağışlarınızla Filistin’e ihtiyaç duyulan yardımı sağlayabilirsiniz. 1997’den beri Filistin’deki ailelere hayati önem taşıyan acil yardım, psikososyal destek, beslenme ve eğitim desteği sağlıyoruz. Tüm bunları sizin devam eden desteklerinizle gerçekleştirebiliyoruz.

Bağışlarınızla oldukça güç durumda olan Filistinliler’e acil tıbbi yardım ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

 

© 2023 Islamic Relief Türkiye - Vakfımıza, T.C. İstanbul Valiliği’nin 13.01.2023 tarih ve 364720 sayılı olurlarıyla Türkiye genelinde bir yıl boyunca yardım toplama izni verilmiştir.