Islamic Relief Türkiye ile Kurban 2022

Islamic Relief Türkiye her Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtmaktadır. 2022 yılında Şanlıurfa, Akçakale, Kilis, Antakya ve Gaziantep bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine 6.928 paket kurban eti dağıttık. Bağışlarınız birçok ailenin  bayramı coşkuyla kutlamasına vesile oldu. Bu, tüm yıl boyunca kaliteli et yeme fırsatı bulamayan birçok aile için bulunmaz bir fırsat sunmaktadır.

Islamic Relief ile Kurban

Dünyadaki her 9 kişiden 1’i kronik açlık çekerken, tüm yıl boyunca et yedikleri tek fırsat kurban bayramında olabilir. Islamic Relief, kurulduğundan bu yana, her yıl dünya çapında 30’dan fazla ülkede ihtiyaç sahiplerine et sağlamak için kurban projesini başarıyla yürütmektedir.

2022 yılında, Islamic Relief dünya çapında 3,1 milyondan fazla kişiye ulaşmayı başardı. Bunların çoğu temel gıda ihtiyaçlarını karşılayamayan, kıtlık ve gıda krizleri yaşayan veya gıdaya ulaşmaları engellenen kişilerdir.

Projelerimize bağışlarınızla, daha iyi ve daha güzel bir etki oluşturmaya, sıkıntı yaşayan topluluklar için umut olmaya birlikte devam edebiliriz.

© 2023 Islamic Relief Türkiye - Vakfımıza, T.C. İstanbul Valiliği’nin 13.01.2023 tarih ve 364720 sayılı olurlarıyla Türkiye genelinde bir yıl boyunca yardım toplama izni verilmiştir.